zaterdag 22 februari 2014

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser

The Body Shop is één van mijn favoriete winkels. Dat is vooral door de body butters en scrubs, maar ook door de gezichtsverzorging. Ik schreef al eerder over één van mijn favorieten: Tea Tree Olie (review hier) en een tijdje geleden nam ik ook een ander product uit dezelfde lijn mee: de Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser.

Dit product zou geschikt zijn voor mensen die last hebben van veel onzuiverheden. Ik test het vooral uit op mijn T-zone, omdat ik daar meestal het meest last heb van uitbraken. Zou dit goedje mij daar eindelijk vanaf helpen?

De verpakking is een mooie groene, doorzichtige fles met een pompje waar het schuim uit komt. Je kan 'm moeilijk doseren omdat er zo veel snel veel schuim uit komt, maar je hebt ook wel wat nodig om je make-up eraf te halen.Zo ziet het schuim eruit als het uit de fles komt. Meteen ruik ik weer de sterke geur van de tea tree olie, een geur die ik niet meteen top vind. Maar als het werkt zoals bij de olie, dan wil ik hier ook wel een oogje dichtknijpen.

Het is de eerste keer dat ik een schuimende reiniger gebruik, dus ik was wel erg benieuwd! Ik gebruik het product niet om mijn make-up eraf te halen (daarvoor gebruik ik liever mijn micellair reiniger), maar gebruik het erna als extra reiniging voor de restjes die er niet zijn afgekomen. Ik maak mijn gezicht een beetje nat en gebruik twee pompjes van het product en wrijf het in draaiende bewegingen op mijn gezicht. Daarna laat ik het even zitten en spoel het af. 

Beoordeling: Na het enkele keren gebruikt te hebben, merk ik niet echt een verschil op mijn T-zone. Waarschijnlijk is het beter geschikt voor mensen die over hun hele gezicht onzuiverheden hebben om deze te helpen verminderen, maar kan hij de hardnekkige onzuiver T-zone op mijn gezicht niet aan en heb ik wat sterkers nodig. Jammer!

Heeft iemand met een onzuivere huid ervaringen met dit product? Ik ben wel erg benieuwd of het andere mensen kan helpen!

5 opmerkingen:

 1. Jammer dat ie niet z'n werk doet op jouw huid! Ik heb ook alleen last van breakouts op mijn t-zone, dus ik ga het product denk ik niet proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer! ik ben heel erg benieuwt naar het nieuwe serum van TBS!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, jammer! Had gehoopt dat het een beter resultaat zou geven! ik heb de laatste tijd ook weer last van een wat onzuivere huid, vooral op m'n voorhoofd :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zonde, zonde! Ik had zo hard gehoopt dat dit een toppertje zou zijn. Je hebt me gered van een miskoop

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad jammer he! Moest jij iets vinden wat wel z'n werk doet: let me know! :)

   Verwijderen

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS