woensdag 12 februari 2014

Beauty Wishlist #2 : Valentijn

14 februari is al jaren steevast Valentijnsdag, de dag waarop je de mensen die je graag ziet extra in de bloemetjes zet. Roze en rood kleuren ieder jaar weer opnieuw de winkels en ook in beautyland zijn er wel wat producten te vinden voor je geliefde, of gewoon lekker voor jezelf! Ik heb een wishlist als inspiratie opgesteld met dingen die ik maar al te graag op vrijdag zou willen uitpakken. Nu is het hopen dat "the boyfriend" voor die dag een kijkje neemt op mijn blog, haha!

1. Amor Amor - Cacharel: Ik hou van bloemenparfums en deze is echt héérlijk! 
35,99 € voor 30ml

2. Too Faced Sweetheart Beads Radiant Glow Face Powder: Op een dag als Valentijn wil je er natuurlijk stralend uitzien! Deze beads doen dingen aan Les Méteorites van Guerlain, maar hierin zitten meer gele en bronstinten.

25 € 

3. M.A.C Red: Op een blog met de naam "Red Lips Please" mag natuurlijk geen rode lippenstift ontbreken! Deze klassieker is prachtig en staat bijna iedereen goed! Liefhebbers van een frost-uitstraling die tegelijkertijd een goed doel willen steunen, kunnen ook gaan voor de Viva Glam Rihanna waarvan ik al eerder swatches toonde.
18,50 €


4. OPI Charged Up Cherry: Een mooie felle roodroze nagellak.
14 €


5. Lush Love Locket Ballistic: Vanille, neroli, jasmijn en volgens Lush zouden er ook papieren hartjes uitkomen! Heerlijk om in een lekker warm bad van te genieten!
10,95 €Wat staat er nog op jouw wishlist voor Valentijn?

4 opmerkingen:

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS