vrijdag 21 februari 2014

Bioderma Sensibio AR

Afgelopen zomer was ik als monitrice in Berlijn om een citytrip te begeleiden voor 17-18 jarigen met Kazou Limburg. Normaal gezien heb je op zo'n vakanties niet geweldig vrije tijd (en dat maakt ook niet uit want je bent er voor de kinderen), maar bij deze vakantieformule was er tijd genoeg om af en toe eens de winkelstraten en shoppingcentra af te struinen. Ik ga ook altijd de apotheken binnen om te kijken wat ze in hun assortiment hebben van Bioderma, mijn favoriete micellaire reiniger. In één van die apotheken kwam ik de Bioderma Sensibio AR tegen  die zou kunnen helpen tegen de rode vlekken op mijn wangen. Ondertussen gebruik ik 'm dus al een poosje. Tijd voor een review!

De verpakking is simpel, zoals we van Bioderma gewend zijn. Een handige schroefdop en de opening die ervoor zorgt dat je gemakkelijk kan doseren: er komt maar net uit wat je nodig hebt.De crème zelf is wat dikker dan dagcrème, maar smeert helemaal niet stroef. De hoeveelheid die je hier op mijn hand ziet is alles wat ik gebruik voor mijn twee wangen. Je hebt er echt niet veel van nodig en het is dus een hele zuinige crème.

Beoordeling: De verpakking belooft om roodheid te verminderen, maar eerlijk gezegd merk ik hier niet erg veel van. Wat ik dan weer wel leuk vind, is het feit dat deze crème matteert en ideaal is als make-upbasis! Hij voelt echt erg aangenaam aan op mijn huid, maar roodheid verminderen doet hij dus niet in mijn geval. Ik gebruik 'm daarom op mijn T-zone waar mijn foundation of BB crème soms wat kan verschuiven als ik begin te zweten.

Als basis onder je make-up kan deze dus zeker dienst doen, maar roodheid verminderen? Not in my case!

Heb jij nog andere producten van Bioderma buiten de micellaire reiniger uitgeprobeerd?1 opmerking:

  1. Ik heb eigenlijk nog helemaal niks van dit merk. Als basis voor onder je make-up lijkt ie me zeer fijn werken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS