zaterdag 15 februari 2014

Nail Soakers

Ik heb een aantal prachtige glitternagellakjes in mijn stash, maar het is een echte P.I.T.A. om die er weer af te halen. Cotton pads en nagellakremover zijn geen optie want de stukjes wat blijven gewoon achter de glitter steken met een hoop gevloek tot gevolg. Een potje met nagellakremover is ook geen goed idee, tenzij ik een halfuur per vinger kwijt wil zijn. Knoeien met aluminiumfolie is ook niet aan mij besteed. Wat nu? Nooit meer glitter- en sandnagellak dragen? No way! Tijd om iets uit te proberen dat ik op MissLipgloss tegenkwam: nail soakers! Een simpele zoektocht op Ebay met de term 'nail soakers' leverde snel resultaat op. 3 € en een paar dagen later en ik had 10 van deze roze dingen in huis.Een close-up van de nagellak die ik eraf ga halen met de nail soakers: Rimmel Space Dust in de kleur Aurora. Het is een heel mooi lakje met sand-textuur.

Gebruik: Giet goedkope nagellakremover met aceton (niet zo gezond voor je nagels, maar anders krijg je de nagellak er moeilijk af) in de potjes en steek je vingertoppen er in. Wacht ongeveer één minuutje en haal ze er uit! 
Een tip: giet er zeker niet te veel in, als het doorzichtige gedeelte gevuld is, is het meer dan genoeg. Anders komt alles eruit als je je vingers erin duwt. Ik spreek uit ervaring, haha!
Zo ziet het er uit wanneer je de dingen op je vingertoppen hebt. Het heeft wat weg van de handen van een buitenaards wezen, haha! Op de tweede foto hou ik ze omgekeerd, maar zoals je kan zien loopt er niets uit, wat natuurlijk erg gemakkelijk is.

Beoordeling: Wanneer ik mijn vingers uit de nail soakers haalde, was zo goed als alle nagellak verdwenen. Hier en daar bleef er nog een restje over, maar niets wat een draai of twee in een potje nagellakremover niet kan oplossen. Dit gaat me heel wat moeite en gestress besparen en ik hoef geen twee keer meer na te denken wanneer ik een texturized lakje mee naar huis wil nemen.
Je moet wel voorzichtig zijn wanneer je je vingers eruit haalt: de rubberen band die rond je vingers zit kan snel breken. Ik gebruik er maar 5 per keer dus heb er gelukkig nog wel enkele in back up :).
Als er niet te veel glitter ronddrijft in de nagellakremover kan je deze natuurlijk gewoon terug in je fles gieten en voor een volgende keer opnieuw gebruiken. Lekker spaarzaam zo!


Wat vind jij ervan? Ga je nail soakers proberen?


1 opmerking:

  1. Lijkt me super handig, heb altijd zoveel moeite glitterlakjes eraf te halen!

    BeantwoordenVerwijderen

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS