maandag 3 februari 2014

Beauty Wishlist #1

Zoals ik al in een eerder post vermeldde, zit ik momenteel op stage en kom ik niet meer toe aan een studentenjobje. Daardoor is het best moeilijk om mijn beauty "verslaving" te voedden, haha! Om niet aan de verleiding toe te geven, maak ik dan af en toe wishlists en probeer te sparen om het product alsnog (enkele maanden later...) te kunnen kopen. Ik dacht dat het misschien ook wel leuk zou zijn om te zien op welke producten ik momenteel lig te "kwijlen", en wie weet doe jij ook wel inspiratie op! Hopelijk vinden jullie het wat en laat me zeker weten wat er nog op jullie wishlist staat!


Een beperkt lijstje, maar ik zou deze oneindig kunnen maken als ik zou willen... :)

1. Essie Resort 2014. Zo'n mooie kleurtjes! Van links naar rechts zie je hier: 'Cocktails & Coconuts', 'Find Me An Oasis', 'Resort Fling' en 'Under The Twilight'. Ik kan niet echt een favoriet uit de kleurtjes kiezen, zo prachtig vind ik ze! Hopelijk komt deze collectie ook naar België.

2. Clarisonic Aria Pink. Ik lag al op de Clarisonic Mia 2 te kwijlen, maar vond 'm toch net dat ietsje te duur. Nu is er ook deze Clarisonic Aria die je via USB in het handige compacte opladertje kunt steken en dus handig mee op reis kunt nemen. Volgens mij is hij nog niet in België te verkrijgen, maar dat zal wellicht niet lang duren. Ik heb al erg veel goede dingen over de Mia 2 gehoord en wil nu dolgraag deze uitproberen.. Iemand een winnend lotto-ticketje te veel? :)
Prijs: +- 145 euro

3. Urban Decay Naked 3 Palette. Ik heb al verschillende keren zitten wegdromen bij afbeeldingen van de Naked Palettes en dan komt Urban Decay met deze. Voor mij een schot in de roos! Jammer genoeg niet zo gemakkelijk verkrijgbaar in België en online is hij steeds snel uitverkocht. Kom ons kleine,schattige landje eens verrijken met een Sephora, pretty please?
Prijs: 40 euro

4. Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion. De dagcrème van Plante Système die ik een tijdje geleden in een Deautybox kreeg, loopt op zijn laatste benen. Ik heb al regelmatig de richting uitgekeken van deze lotion, en hoop dan ook vurig dat hij aan mijn verwachtingen zal voldoen. De 50 ml-versie ligt in mijn prijscategorie en de kans is dus groot dat ik deze binnen de korste keren eens zal kopen!
Prijs: 22 euro voor 50 ml5 opmerkingen:

 1. Leuke wishlist, ik zou ook graag een Naked palette willen. Ik heb toevallig zaterdag een Philips gezichtsreiniger gekregen voor mijn verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie wishlst die palette nakend 3 wil ik ook

  BeantwoordenVerwijderen
 3. great wish list dear ! Naked palette is great :) Would you like to follow each other on Bloglovin :) xx
  www.ambifashion.com

  BeantwoordenVerwijderen

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS