dinsdag 11 februari 2014

M.A.C komt naar HASSELT!

Mijn hart sloeg een paar slagen over, er verscheen een vreugdetraantje in mijn oog en ik deed net geen dansje achter mijn bureau toen ik een e-mail binnenkreeg met de aankondiging dat M.A.C zijn 10de store opent... in HASSELT!Jarenlang was het dichtstbijzijnde filiaal steevast in Antwerpen en moest ik een uur rijden om met grote ogen naar al die mooie make up-producten te kunnen staren. En nu hoef ik na mijn werk gewoon maar de stad in te wandelen en de deur van de store open te duwen. Heerlijk!

M.A.C maakt deel uit van de Estée Lauder-groep en is pionier in het ontwikkelen van cosmeticaproducten. Bij hun producten denk ik altijd wauw! en wil er alleen maar méér van. Ze zijn naast mooi ook nog eens erg kwaliteitsvol. Het leuke aan zo'n M.A.C store vind ik ook dat je er make up-advies kan vragen aan de professionals en daarnaast echte lessen kan volgen om bijvoorbeeld te leren hoe je je beste 'features' accentueert. Als kerst op de taart steunen ze ook nog eens een goed doel door met de Viva Glam-lijn geld in te zamelen voor het M.A.C AIDS fonds.

Als beginnende beauty blogster heb ik nu de ongelooflijke eer gekregen om de officiële opening op 1 maart op Fruitmarkt 6 te Hasselt bij te wonen! Het thema van de opening is 'Rocks Colour!' en ben erg benieuwd naar de hele avond! Verwacht je maar vast en zeker aan een uitgebreid verslag!

2 opmerkingen:

  1. Oh wat leuk dat je naar de opening mag! Ik dacht dat MAC dan officieel open was, maar dat is dan de maandag erop?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De opening werkt met een guest list, dus ik veronderstel dat de winkel de maandag erop dan officieel open zal zijn voor iedereen!

      Verwijderen

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS