woensdag 19 februari 2014

5 Product Face

Stel, je moet 5 make-up producten kiezen die je mag gebruiken om je op te maken. Niet meer, niet minder. Welke kies je? Mijn keuzes vielen op onderstaande producten!


- Collection Lasting Perfection Concealer: Jammer dat deze niet in België te verkrijgen is, maar gelukkig wel relatief gemakkelijk via Ebay! Ik heb hier meestal wel een back-up van liggen zodat ik er nooit zonder hoef te zitten. Deze concealer dekt goed en blijft de hele dag zitten.

- Rimmel Stay Matte Long Lasting Pressed Powder in Peach Glow: Dit is mijn tweede poederdoosje van Stay Matte. Hiervoor had ik de kleur "Warm Beige", iets donkerder, maar subtiel en ideaal voor in de zomer. Toen deze op was, ben ik meteen een nieuwe gaan halen en ging voor het iets lichtere "Peach Glow" om ook in de winter mijn gezicht egaler te maken en roodheid te verdoezelen.

- Maybelline Color Tattoo in On and On Bronze: Deze crème oogschaduw is erg gemakkelijk aan te brengen (je kan het evengoed met je vinger aanbrengen, al is dat natuurlijk minder hygiënisch) en is een mooie bronzen kleur die je perfect alleen kan dragen zonder andere kleuren erbij.

- Max Factor Clump Defy: Ik kan echt niet meer zonder deze mascara! Brengt misschien wat stroever aan, maar doet wonderen voor mijn wimpers. Ze lijken namelijk veel langer en voller. Daarnaast klontert hij ook inderdaad niet waardoor je gemakkelijk laagjes kan opbouwen zonder spinnenpoten te krijgen!

- M.A.C Blush in Peaches: Nu het tegen de lente begint aan te lopen, hou ik wel van een fris kleurtje op mijn wangen. Bij deze moet je wel oppassen omdat je de blush gemakkelijk te heftig kan aanzetten, maar als je een stipling kwast gebruikt, kan je geleidelijk aan de kleur opbouwen tot het gewenste resultaat. En dat resultaat is natuurlijk prachtig!


Welke producten zou jij kiezen?

3 opmerkingen:

 1. Ik zou zelf ook kiezen voor de Collection concealer (oh, wat is die FIJN!), een mascara, wenkbrauw kit (heb er een van Catrice), Sleek palette voor blush, bronzer en highlighter (telt als 1 toch? haha) en Naked Basic palette!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, goede keuze om zo'n Sleek palette te kiezen! Sneeky!

   Verwijderen
 2. Ik heb die Color Tattoo ook en ik vind hem heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS