zaterdag 21 juni 2014

These are a few of my favorite things...

Vandaag heb ik het even over een andere boeg gegooid en heb ik mijn reeds overvolle boekenkast nog wat meer volgepropt met allerlei dingen die een glimlach op mijn gezicht toveren. These are a few of my favorite things!


Benieuwd wat er allemaal insteekt? Lees verder en zoom mee in!


Deze tote-bag zag ik onlangs verschijnen op de Facebookpagina van mijn favoriete boekencafé: De Dry Coppen in Leuven. Zo snel als mijn voeten mij konden dragen begaf ik mij naar de plaats delict en sloeg mijn slag. Voor 6,50 € werd deze van mij en ik gebruik deze vanaf nu steeds voor een casual dagje in de stad!


Aaah, mijn geliefde Macbook Pro! Niet alleen al deze blogposts worden op dit pareltje geschreven, maar ook talloze andere (beauty-)blogs worden hierop verslonden. Daarnaast kijk ik hierop ook dagelijks naar mijn favoriete series zoals Grey's Anatomy, Masterchef Australia, Game of Thrones... De laatste tijd wordt deze ook gebruikt voor de jobhunt! Meer vertel ik hier nog niet over, don't wanna jinx it!


Ook dit kon niet ontbreken: het (lege) doosje pralines dat ik van mijn vriend kreeg op onze eerste date. Geweldig, huh? Maar dat is nog niet alles... Hij is degene die ze zelf maakt! Hij combineert smaken in bitterzoete pralines die smelten in je mond. Als je dus eens in Leuven komt: zeker passeren bij Bittersweet !


Deze blogpost zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een paar van mijn favoriete red lipsticks! Van links naar rechts zie je: Essence Stay Matt Lip Cream, M.A.C Lady Danger en Kate for Rimmel 111 'Kiss of Life'. Valt het op dat ik iets heb met matte lippenstiften?


Sinds 2007 ben ik monitrice (animator in het jeugdwerk) bij Kazou, een vereniging op basis van vrijwilligers die vakanties organiseert voor kinderen tussen de 7 tot 18 jaar. We hebben ook speciale vakanties voor kinderen met een bedplasproblematiek, kinderen en volwassenen met een mentale of fysieke handicap, kinderen met een gebrek aan zelfvertrouwen... Elke vakantie krijgt iedereen een sjaaltje, dat op het einde wordt volgeschreven met leuke herinneringen. Ondertussen heb ik er al een hele hoop liggen en hou ik ervan om zo nu en dan alles nog eens opnieuw te lezen. Iets mooiers is er bijna niet!


Aaaah, Coco Mademoiselle van Chanel, één van mijn lievelingsgeuren! Ik krijg echt vaak  complimentjes als ik dit geurtje op heb en zal deze dan ook altijd opnieuw blijven kopen. Héérlijk!


Ik hou enorm van reizen. Mijn vrijwilligerswerk bij Kazou heeft ervoor gezorgd dat ik al een groot deel van Europa heb kunnen beleven, maar mijn grootste droom bleef Azië. Onlangs poste ik een artikel over positiviteit en het waarmaken van mijn dromen. En daarom heb ik dan ook eindelijk onlangs mijn reispaspoort gehaald, want jawel, ik ga voor een maand naar Thailand! Binnenkort komt hier nog een meer uitgebreide blogpost over. Stay tuned!Welke dingen maken jou happy?
2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woah, een vriend die chocolatier is? Dat zou echt dodelijk voor mij zijn, ik ben een echte chocoholic! Echt wel super, hoor, en wat mooi dat je het doosje bijhoudt als herinnering.

    BeantwoordenVerwijderen

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS