donderdag 5 juni 2014

Make-up Collections

Ik hou ervan om naar de make-up verzamelingen van andere mensen te kijken. Die van mij is (nog) niet zo groot, maar ik krijg altijd inspiratie en ideeën om mijn eigen make-up te organiseren. Een ideale collectie voor mij is ééntje waarbij je regelmatig eens kan afwisselen tussen een paar van je favoriete producten, zonder dat het daarbij de spuigaten uitloopt. Daarom hier een paar youtubefilmpjes van enkele verzamelingen!
Deze eerste verzameling is een mooi voorbeeld van hoe mijn ideale vanity-tafel eruit zou zien! Zelf zou ik nog mijn parfum bovenop één van de kasten zetten, omdat ik de flesjes op zich soms een work of art zijn!


Deze verzameling vind ik te groot voor mezelf. Er is zoveel dat je je een beetje verloren voelt en sommige producten kunnen echt een jaar niet meer aangeraakt worden, net omdat er zoveel is. Ook de felgekleurde kasten zijn wat te druk voor mij, ik heb liever het strakke wit, glas en pasteltinten.


Deze kleine meid heeft al best een mooie collectie! Duidelijk een beautylover in hart en nieren! :)


Een iets grotere collectie, maar ik ben vooral fan van haar make-up hoekje! Ook heel wat M.A.C-producten, ook één van mijn favoriete merken!Hoe groot is jouw verzameling?

2 opmerkingen:

  1. Wauw de laatste , ziet er echt prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig om te zien :-) Zo voel ik me altijd beter over de gigantische hoeveelheid producten die ik zelf heb, haha.

    BeantwoordenVerwijderen

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS