vrijdag 20 juni 2014

LUSH Blue Skies & Fluffy White Clouds Bubble Bar

Het is een beetje rustig op de blog omdat ik in een drukke periode zit met een paar leuke persoonlijke updates. Daarover snel meer in een andere blogpost, maar nu ga ik het hebben over mijn eerste ervaring met de LUSH 'bubble bars' en meer bepaald: Blue Skies & Fluffy White Clouds!

Ik hou van de producten van LUSH, maar koop ze enkel wanneer ik net dat ietsje meer geld heb omdat ze toch wat prijzig zijn voor iemand met een studentenjobbudgetje. Maar oh, ze zijn zo leuk..

Deze keer besloot ik een bubble bar uit te proberen, omdat je deze niet in één keer opmaakt. Je breekt er namelijk een stukje af en verkruimelt het onder de kraan terwijl je bad volloopt. Ik gebruikte een klein stukje, maar dat was genoeg voor een vol bad. Het afbreken ging bij mij ook relatief gemakkelijk.

De verpakking zelf vind ik niet zo handig: het papier scheurt snel en houdt niet echt de geur tegen. Dit is op zich geen probleem want de producten ruiken heerlijk, maar bij mij liggen ze meestal naast het bad 'out in the open', waardoor de hele badkamer er sterk naar gaat ruiken. Als je dan ook nog eens een andere bubble bar of bath bomb hebt gekocht krijg je een heel arsenaal aan geuren, wat niet altijd positief is.LUSH omschrijft 'Blue Skies & Fluffy White Clouds' als volgt: 

"Je hoeft niet perse je hoofd leeg te maken om te mediteren; het is beter om je te focussen op iets moois, zodat je alle vervelende gedachten uitschakelt. Probeer bijvoorbeeld eens om je te focussen op een blauwe lucht met witte wolken. En nog beter, ga lekker in bad met Blue Skies and Fluffy White Clouds. Dan heb je niet alleen de blauwe lucht met witte wolken, je hebt ook nog patchoelie en wierookolie, beide goed om negatieve gedachten te weren."

Wat een leuke beschrijving! En het klopt ook nog eens als een bus. Wat kaarsjes aansteken, leuke serie op (ik kijk de laatste tijd enorm graag naar Masterchef Australia) en genieten maar tot je helemaal verrimpeld bent. De geuren deden me echt ontspannen en zorgden voor net genoeg schuim om als een luxueus bad aan te voelen.Voor 7,10 € krijg je 200g (een stukje dat ongeveer even groot is als je handpalm).
Gebruik jij graag bubble bars van LUSH?3 opmerkingen:

 1. Ik ken dat niet! Bubble Bars van LUSH??
  Ik zou het dolgraag eens willen proberen!
  Maar zijn ze niet erg uitdrogend voor je huid en je-weet-wel? :) :) :)
  Ik heb wel eens van die lekkere badzoutjes geprobeerd maar nu geen zin in van die droge poezies, snap je :)
  Maar misschien is deze LUSH bubble bars dan wel iets voor mij?
  Dikke smakkerd
  <3 your blog meisie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze bubble bar lost volledig op en geeft een lekker geurtje aan het water. Veel voor je huid doet deze niet echt. In mijn geval droogde hij in ieder geval niet uit!

   Verwijderen
 2. Lijkt me niet meteen een product dat ik zelf zou kopen. Maar dat is misschien omdat mijn gezicht gewoon niet zo veel kan verdragen. In het algemeen ben ik wel een grote Lush fan! Dus leuk om een nieuw product te leren kennen ^^

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS