donderdag 12 juni 2014

The Body Shop Pink Grapefruit Body Sorbet

Heel erg lang heb ik citrusgeuren uit mijn arsenaal aan bodyproducten geweerd, but no more! The Body Shop heeft me eindelijk kunnen overhalen en na niet al te lang getwijfel, ging deze Pink Grapefruit Body Sorbet mee naar huis om uitgebreid getest te worden!

Ik heb geen enkel idee waarom ik citrusgeuren zo lang ben blijven ontlopen. Echt niet. Want ik kan maar niet genoeg krijgen van deze heerlijke roze pompelmoes-geur! Tegenwoordig staat de tube naast mijn laptop en snuif ik er zo nu en dan aan. Opnieuw en opnieuw verbaas ik mij hoe lekker ik het vind! Mhmmm...
Ik denk dat ik ondertussen wel duidelijk gemaakt heb hoe lekker ik de geur vind, maar de formule zelf is ook helemaal geweldig! Het doet me denken aan mijn Garnier Hydra Match Dagcrème die ook dezelfde lichte souflé-structuur heeft. Hij smeert heel gemakkelijk uit en hydrateert mijn huid zoals hij dat behoort te doen. Dankzij de tip van Petra zet ik 'm nu ook in de frigo en is het ideale verfrissing als ik een tijdje buiten in de zon heb gezeten. Of deze nu een aanrader is? JAZEKER!


€ 11,00 bij The Body Shop, verkrijgbaar in verschillende geuren


3 opmerkingen:

  1. Ik heb nog helemaal niks van de body shop hooo!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je eens iets van The Body Shop wil proberen, raad ik zeker en vast deze aan voor de zomer! In de koelkast ermee en smeren nadat je een dagje hebt liggen bakken, heerlijk!

      Verwijderen

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS