maandag 16 juni 2014

M.A.C Lightscapades & Lady Danger

Hoewel ik pas into make-up geraakte aan het begin van mijn studies aan de universiteit, was ik al snel fan van M.A.C. Zes jaar later is de liefde nog steeds niet bekoeld en begin ik te kirren als een klein kind wanneer ik ergens een M.A.C-store tegenkom, al dan niet geopend. Gelukkig was de winkel in Antwerpen wél open en kon ik mijn slag slaan: de Mineralized Skinfinish in Lightscapades en de matte lippenstift in Lady Danger verschenen plotseling in mijn mandje. En ach, wat kan ik zeggen? De liefde blijft groeien..
Het product en de verpakking alleen al, gorgeous! Ik kan echt blijven staren naar de gemarmerde kleuren.. De verpakking zelf is ook stevig, en als je het koopt, zit er een stevig stukje plastic over het poeder, heel erg handig om te reizen zonder dat je poeder kan gaan breken. Hieronder enkele swatches!
Het is best moeilijk om deze beauty op foto vast te leggen, maar hij is werkelijk geweldig! Als  subtiele highlighter of all over doet deze het zeer goed!

En dan was er ... lippenstift. Hands down mijn favoriete make-up product, en mijn verzameling groeit dan exponentieel. Ik vroeg in de M.A.C om advies en vertelde om mijn adoratie voor rode lippenstift. En of ze misschien een leuke kleur voor de zomer kon aanraden? Zo geschiedde en kwam het dat ik met Lady Danger naar huis ging!


Lady Danger is een prachtige felle oranje-rode lippenstift met een matte finish, perfect voor mijn huid met warme ondertonen (en mijn liefde voor matte lippenstiften!)Zoals je wil kan afleiden van mijn gelukkig gezichtje, ben ik helemaal gek van de lippenstift! De kleur is helemaal perfect voor de zomer, past perfect bij mijn huidskleur en houdt best goed! Na wat eten moet hij wel bijgewerkt worden. Hij droogt ook een beetje uit (wat voor de nodige velletjes zorgt), maar dat valt best mee, vergeleken met bijvoorbeeld de matte lippenstiften van Kate voor Rimmel.

Kortom, M.A.C : I'm loving it!Wat zijn jouw favoriete producten van M.A.C?6 opmerkingen:

 1. Aaaaah die highlighter van MAC heb ik ook. Hij is geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoooo mooi he! Ik kan er maar niet genoeg van krijgen!

   Verwijderen
 2. Hele mooie producten, ik heb er pas 2, snel meer scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten.
  Prachtige highlighter!
  De lipstick staat je mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS