zaterdag 31 mei 2014

Currently loving: Hairstuff

Een tijdje geleden vertelde ik dat ik graag weer terug wou naar mijn originele haarkleur (hier). Ondertussen heb ik dat toch al zo'n 3 maanden volgehouden! Doordat ik met permanente kleuring telkens een tintje lichter ging per kleurbeurt, begint het nu stilletjes aan op een omgekeerde ombré te lijken, but in a good way! Ook de kleurspoelingen vallen me heel goed mee: mijn haar is minder droog en breekt niet zo snel meer af! Daarnaast zijn er nog 2 andere dingen die zich op mijn love-lijstje bevinden. Check it out!


Ik heb altijd al een grote hoeveelheid haar gehad dat constant de neiging had om verstrengeld te raken in knopen. Veel getrek en gesleur aan mijn haar maakten mij er niet blijer op. Tot ik op een dag via mijn kapper de Tangle Teezer ontdekte! 


De Tangle Teezer glijdt letterlijk door mijn haar, zonder dat ik ook maar één keer hoef te trekken. Hij is ook heel handzaam in gebruik, alsof hij voor mijn handpalm gemaakt is. Ik kocht mijn Tangle Teezer bij Florale Haircare in Leuven, maar online is hij ook te verkrijgen in tal van kleuren. Er zijn ook kleinere versie, een versie voor kleine prinsesjes en een versie om te gebruiken wanneer je haar nat is.Het tweede haarproduct dat ik de laatste tijd graag gebruik is de Sea Moss Cleansing Bath Shampoo van Posh. Omdat mijn haar nog volop aan het herstellen is van het vele jaren kleuren, gebruik ik regelmatig conditioners, haarmaskers en oliën. Na een tijdje wordt het jammer genoeg wel moeilijk om deze echt uit mijn haar te krijgen met gewone shampoos. De oplossing vond ik opnieuw bij Florale Haircare: een shampoo die je haren sterk reinigt en alle resten van haarproducten verwijderd. Ik gebruik het eenmaal per twee weken  in combinatie met een gladmakend haarmasker omdat het mijn haar wel erg droog maakt. Maar de moeite loont: mijn haar wordt veel minder snel vettig! Toppertje om dus in huis te hebben!


Wat zijn jouw favorieten van het moment?1 opmerking:

  1. Ik heb sinds een week ook de Tangle Teezer, en wat is 'ie fijn <3

    Liefs,

    Svenja
    www.lovinglifeiseasy.nl

    BeantwoordenVerwijderen

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS