vrijdag 24 januari 2014

Spring/Summer Collections 2014 : High End (Dior & Guerlain)

Al lijkt het er niet helemaal op, maar stilaan komt de lente weer om de hoek kijken. En wat betekent dat? Juist ja! Allemaal nieuwe make-up collecties! De lente/zomer-collecties vind ik altijd de mooiste en ook dit jaar hebben een aantal merken zeker en vast de bal niet misgeslagen. Ik toon jullie een aantal van mijn favorieten uit de collecties van de high end-merken! 

Guerlain Meteorites Blossom CollectionEen prachtig oogschaduwpalletje 'The Spring Palette' met 7,2g aan poeder. Hoewel ik persoonlijk niet zo'n fan ben van de shimmerige lichtblauwe kleur, zijn de andere kleuren echt toppers!
De alom bekende Meteorites, zo mooi! Het poeder zorgt ervoor dat je een mooie glow krijgt, zonder als een lichtbaken rond te lopen. Dit jaar opnieuw in een mooi en elegant doosje! Er is ook een handige en girly kwast om het poeder aan te brengen!

Een felle kleur blush in 'Cherry' die je vast een zeker een gezonde uitstraling zal geven. Al zal het even wennen zijn om met dit potje over je wangen te beginnen vegen, haha!


Dior Trianon


 Wederom een mooi oogschaduwpalletje met de naam 'Pink Pompadour'.


Koraalkleurige make-up is blijkbaar nog steeds helemaal in! Deze kleur noemt 'Corail Bagatelle' en is prachtig koraalroze. De mooie opdruk in het poeder maakt het echt volledig af. Bijna te mooi om te gebruiken!


Een laatste product van Dior waar ik heel erg benieuwd naar ben zijn de matte mono oogschaduws! Deze prachtige kleur noemt 'Songe' en er zullen nog 3 andere kleuren beschikbaar zijn.


Wederom een aantal mooie producten om naar te kijken, en als je portemonnee het toe laat: te kopen en van te genieten! Heb jij de nieuwe lente/zomer-collecties al bekeken en is er een product dat jou is opgevallen?


xx EvelienGeen opmerkingen:

Een reactie posten

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS