maandag 3 augustus 2015

My new fav lipstick!
Ik ben ondertussen - jammer genoeg- al een dikke maand terug uit the U.S. of A. en had daar, zoals reeds vermeld, mijn koffer afgemeten volgeladen met make-up (en Harry Potter-souveniers, hartjes voor Universal Orlando). Eén van de bits die ik meehad was een lipstick, en wat voor één..
 
* insert dramatische muziek here*
 
I present to you: Maybelline Color Sensational Creamy Matte in de kleur Touch of Spice.

 
 
 
Ik heb deze sindsdien bijna dagelijks aangehad. De formule is dan ook héérlijk en de naam van de lipstick dekt hier dan ook volledig de lading: creamy matte! Hij is gemakkelijk aan te brengen en droogt mijn lippen helemaal niet uit, maar is toch prachtig mat. And I should know, I'm a sucker for a matte lipstick! Ik kan mezelf nu wel voor de kop slaan dat ik niet gelijk de volledige collectie in mijn koffer heb gezwierd; I'm in love!
 
 
BTW, de kleur op de foto is trouwens exact hoe de kleur er uit ziet op mijn lippen.
 
Een vluchtige blik op de Belgische website van Maybelline doet me wel vermoeden dat we deze hier ook bij ons stilaan in de rekken zullen zien liggen, enkel zie ik deze mooie Touch of Spice niet in de color range staan. Ook op Nederlandse blogs heb ik de lipsticks al zien passeren. Ach dan moeten we het maar doen met een paar andere prachtige kleuren. Of nog een tripje naar Amerika, right?
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS